Poljoprivrednici

Naša stručnost za budućnost poljoprivrede

obuka_strucnih_savjetnika

Sano svoje kupce i partnere prati širom sveta i tom prilikom prilagođavanja proizvodne koncepte prema specifičnostima farmi. Pri tome kao standard služe najmoderniji svetski standardi. Nemate skupu opremu za pojedine važne operacije u proizvodnom procesu moderne firme? Nikakav problem  - kao SANO partner možete koristiti brojne tehnološki najzahtevnije usluge, na primer:
1.    Analize osnovnog obroka pokretnim laboratorijskim uređajem.
2.    Optimizovanje obroka najmodernijim računarskim modelima, u pogledu snižavanja troškova, optimizovanje snabdevanja organizma proteinima, energijom i amino-kiselinama, i na temelju procene kapaciteta vlastite sinteze belančevina.
3.    Programi ishrane i savetovanja za sprečavanje zdravstvenih i reproduktivnih poremećaja, optimiziranje reprodukcijske funkcije.
4.    Programi upravljanja proizvodnjom savremenim softverskim rešenjima sa ciljem povećanja efikasnosti, uštedi radnog vremena.
Oslonite se na višestruko dokazanu stručnost Vašeg Sano savetnika za ishranu životinja i u slučaju pitanja vezanih za Sano proizvode i koncepte ishrane. 
 

Vaš direktan kontakt sa nama

Sano - Savremena ishrana životinja
+381 21 444 921
+381 21 444 326
Josifa Pančića 8
21000 Novi Sad
Srbija