Razvoj osoblja

Zagarantovan napredak u preduzeću kroz postepeno napredovanje

sano akademija

Sano akademija garantuje kvalitetnu obuku Sano saradnika i osigurava stalno usavršavanje.

Nudimo brojne obuke na područjima profesije i menadžmenta, npr:

  • Konsultant specijalista i Stručni područni vođa: Uspešni savetnici, sa temeljnim poljoprivrednim znanjem imaju mogućnost da pohađaju dodatnu kvalifikaciju za stručnjaka na odabranim ključnim područjima kao što su: profitabilna proizvodnja mleka, zdravlje papaka itd. Zatim, raspolažu velikim znanjem na područjima ekonomike preduzeća, optimizicije obroka kao individualnoj izradi zahtevnih koncepata ishrane životinja.
  • Program mentorstva: Sano program mentorstva nudi konsultantima – specijalistima izvanredne mogućnosti proširenja vlastitih znanja na područjima mentorstva i podučavanja. Kao partner u učenju, prate stručne savetnike i konsultante – specijaliste do uspeha, a i program mentorstva mogu koristiti kao odskočna daska za profesionalnu i menadžersku karijeru.
  • Program menadžment treninga: Uspešnim savetnicima nudimo mogućnost ciljanog daljeg razvoja u smeru prodajnog menadžmenta. Na temelju analize potencijala i kompetencija u prilagođen program razvoja ulaze svi značajni aspekti rukovodeće pozicije. Prilikom uspešnog preuzimanja vlastitog prodajnog područja sa rukovodećom odgovornosti podučavaju se sadržaji uspešnog vođenja područja, pridobijanje saradnika i vođenje kao i kontrola prodaje.
  • Usavršavanje za vođu obuke: Iskusni Sano savetnici mogu pohađati usavršavanje za vođu obuke. Tehnike prezentacije i retoričke sposobnosti na visokom nivou podučavaju između ostalog renomirani spoljni predavači kao npr.: Anita Hermann-Ruess i partner Kaltenbach Training i dr.
  • Redovni nacionalni i međunarodni susreti akademije garantuju visok nivo obuke i usavršavanja izvan svih nacionalnih granica. 

Vaš direktan kontakt sa nama

Sano - Savremena ishrana životinja
+381 21 444 921
+381 21 444 326
Josifa Pančića 8
21000 Novi Sad
Srbija

Sano je stalnoj potrazi za kvalitetnim saradnicima. Kod Sano je konkurs stalno otvoren – ako ste mladi, imate odgovarajuće obrazovanje i želite ostvariti dalju karijeru – u stručnom, finansijskom i socijalnom pogledu –

stručno savetovajne sano

Sano od svog osnivanja prati jasnu strategiju, znajući da se preko u 80% svih oboljenja kod goveda i svinja uzrokovano je pogrešnom ishranom, što za posledicu ima smanjenu produktivnost i finansijske gubitke. Mi u kompaniji Sano želimo to da

obuka_strucnih_savjetnika

Sano svoje kupce i partnere prati širom sveta i tom prilikom prilagođavanja proizvodne koncepte prema specifičnostima farmi. Pri tome kao standard služe najmoderniji svetski standardi. Nemate skupu opremu za pojedine važne