Sano Zastupnički program

Profitirajte uz Sano

zastupništvo

Svako poduzeće, bilo da se radi o trgovcima poljoprivrednim proizvodima ili poljoprivrednom gospodarstvu, se danas nalazi pod velikim pritiskom konkurencije i troškova poslovanja.

Sigurno i Vi imate konkretne predodžbe i planove o svojoj budućnosti?

Želite povećati svoj profit ili ostvariti dodatnu zaradu?

Želite provesti nove i proširene investicije?

Vidite svoj uspjeh u jednostavnim i jasnim konceptima proizvoda? Želite dalje razvijati svoj posao?

Za sve Vaše buduće ciljeve Sano zastupnički program Vam nudi atraktivne pogodnosti i prednosti koji su jedinstveni u ovoj branši. Upoznajte Sano i profitirajte i Vi od profesionalnog zastupničkog programa. Naš je program podijeljen prema sljedećim točkama:

1. Sano savjetodavna i prodajna podrška

Postanite kao Sano-zastupnik dio regionalnog centra kompetentnosti. Na 15 lokacija kompetentnosti diljem Hrvatske riječju i djelom Vam stoji na raspolaganju Vaš osobni Sano – stručni savjetnik. Zajedno redovno posjećujete poljoprivredna gospodarstva orijentirana na budućnost. Pored Sano savjetodavne podrške dobivate i profesionalnu prodajnu podršku. Nadalje profitirate i od redovnih Sano prodajnih akcija. Ako želite urediti svoj prodajni prostor da izgleda kao moderan distribucijski centar na raspolaganju Vam stoji poseban SANO dizajner.

2. Sano proizvodi po vrhunskim uvjetima

Odaberite Premium marku Sano. Svi su Sano proizvodi u  Sano konceptu hranidbe međusobno usklađeni: za zdrave životinje, dokazano veća učinkovitost i zdrav rast životinja. Dobrovoljno certificiranje od strane mnogih nezavisnih organizacija kao  DLG, TÜV, QS ili Pastus+/AMA-žig potvrđuju zahtjeve za kvalitetom koju očekujete Vi kao partner. Kupci Sano proizvoda se ne moraju probijati džunglom proizvoda. Paleta Sano proizvoda je pregledna i nezamjenjiva. Strategijom proizvoda se kao zastupnik jasno izdvajate u odnosu na konkurenciju. Osim toga se Sano diljem Hrvatske oslanja na politiku cijena koja je jasna i jedinstvena. Profitirajte kao Sano zastupnik od Sano bonusa dobrodošlice za Vaše prve narudžbe.  

3. Sano program naobrazbe na Sano akademiji  

Na Sano akademiji steći ćete potrebno znanje za početak Vašeg rada kao Sano zastupnik. Bilo savjetovanje vezano za osnivanje ili osnovna i napredna obuka u svezi s hranidbom životinja ili prodajnim tehnikama: Profitirajte od razmjene iskustava s kolegama zastupnicima i stručnjacima na godišnjim konferencijama zastupnika.

Ako ste zainteresirani za partnerstvo s tvrtkom Sano –stupite direktno s nama u kontakt, naš prodajni savjetnik Vam stoji na raspolaganju.

Vaš direktan kontakt sa nama

Sano - Savremena ishrana životinja
+381 21 444 921
+381 21 444 326
Josifa Pančića 8
21000 Novi Sad
Srbija