Vaš poslodavac

U kompaniji Sano čovek je u središtu pažnje. Vi ste Sano. Svojim saradnicima nudimo mogućnost da svoje zadatke individualno i lično prilagode svojim željama i talentima. Svako može sam odrediti svoje usmerenje.
Šta Vas još očekuje u kompaniji Sano? 

Porodična kompanija Sano 
Mi smo porodična kompanija koja deluje na međunarodnom tržištu i novim članovima porodice želimo dobrodošlicu. Želimo sa Vama razvijati kolegijalni odnos.

Uspešni u timu 
Lični mentor Vas prati tokom početka rada u kompaniji Sano i pomaže savetom i delom. Tako se brzo možete uvesti u posao i profitirati od znanja svog mentora.

Prednost znanja 
Naša politika je da u Sano akademiji razvijamo vlastite kvalifikacione programe. Tako uvek dobijate prilagođena usavršavanja i individualni podsticaj.

Sigurna budućnost
Sa godišnjim rastom od 20% Sano je u potpunosti zdrava kompanija koja ima stalnu potrebu za novim saradnicima i nudi dugoročna i stabilna radna mesta.

Mogućnosti za karijeru 
Našim saradnicima prenosimo odgovorne zadatke. Zbog rasta kompanije moguće je brzo napredovanje na profesionalne i menadžerske pozicije. 

Ugodna radna atmosfera 
Savremena poslovna zgrada, kao i ugođaj rada na terenu – gde se neprestano stvara nešto novo – daje ugođaj profesionalnog zadovoljstva i ličnog ispunjenja.
 

Vaš direktan kontakt sa nama

Sano - Savremena ishrana životinja
+381 21 444 921
+381 21 444 326
Josifa Pančića 8
21000 Novi Sad
Srbija

Obuka na Sano akademiji za sertifikovanog stručnog savetnika na području ishrane goveda i svinja traje 9 meseci. Moduli obuke (nastava na Sano akademiji, kao i obuka na radnom mestu u pojedinoj regiji) se nadopunjuju korak po korak i uključuju

Radi sistematskog prenošenja znanja i veština koje su potrebne modernom farmeru za profitabilnu proizvodnju, Sano je osnovao posebnu Sano akademiju. Sano akademija nudi savremene seminare i efikasne praktične kurseve sa sledećim temama:Optimalna

Ovde se radi o integrisanom konceptu učenja koji optimalno koristi mogućnosti interneta u kombinaciji sa klasičnim metodama i medijima učenja. Našim učesnicima omogućavamo učenje, komunikaciju, informisanje i upravljanje znanjem, nezavisno od

Kako bi stalno raspolagali aktuelnim stanjem u nauci i istraživanju Sano akademija sarađuje sa Sano Agrar Institutom kao i sa Ineda evropskim institutom za profitabilnu proizvodnju mleka.Iz prakse u praksu prenose se iskustva Sano Agrar instituta akademiji i tamo se uključuju u celokupne